Brand

Az URT Oil Trade Kft.  2013-ban kezdte meg tevékenységét a kenőanyagpiacon a G-Energy márkajelzéssel ellátott kenőolaj termékekkel az ötödik legnagyobb orosz olajipari cég, a GAZPROMNEFT LUBRICANTS LTD  szakmai és gazdasági támogatásával.

Az URT Oil Trade Kft. fő tulajdonosa a vasúti fuvarozási piacon, Magyarországon nagy múlttal és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező Ukrailtrans Trade and Logistic Kft.

A cég főtevékenysége a GAZPROMNEFT LUBRICANTS LTD  Bariban (Olaszország) európai piacra készült G-Energy kenőolaj termékcsalád képviselete Magyarországon. A G-Energy termékek kizárólagos forgalmazójaként elsődleges célja a G-Energy kenőolaj rendszerek magyar piacra történő bevezetése. A magyar kenőolajpiacon meglévő széles termékpaletta mellett az általunk forgalmazott G-Energy kenőanyagok kiváló minősége és a GAZPROMNEFT LUBRICANTS LTD  szakmai és gazdasági támogatása nyújt garanciát a kitűzött cél sikeres eléréséhez.

A G-Energy olajok ACF formulának köszenhetően növelik meg a motor teljesítményt azzal, hogy kellő időben aktiválják a szükséges adalékokat.

G-Energy: advanced Technologies
FEJLETT 
TECHNOLÓGIÁK
G-Energy: ACF Formula
ACF FORMULA
G-Energy: Made In Italy
MADE IN ITALY